Нова версія WhatsApp вирішить дратівливу проблему месенджера

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При всій зручності месенджерів як засіб зв’язку постійні повідомлення про повідомлення протягом дня можуть відволікати від інших справ, а то і зовсім дратувати. При цьому беззвучний режим заважає отримувати дійсно важливу інформацію, а перенесення чату в архів «заморожує» переписку. Вирішити проблему покликаний новий режим роботи WhatsApp, який об’єднує обидва методи взаємодії користувача з додатком.

Опція під назвою «Прочитати пізніше» змінює спосіб архівування чатів на мобільному пристрої. При активації цієї функції нові повідомлення будуть додаватися в архів, але повідомлення про них не будуть відображатися на дисплеї смартфона і нагадувати про себе звуковими оповіщеннями. За словами розробників WhatsApp, основна мета нового рішення – зменшити кількість відволікаючих чинників.

Зараз режим Read Later доступний тільки на iOS в рамках закритого бета-тестування месенджера з номером збірки 2.20.130.16. Очікується, що пізніше відповідна можливість з’явиться і у користувачів Android. Самі розробники дату релізу оновленій версії месенджера поки не оголошували.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.