Samsung і Google спільно працюють над новими функціями штучного інтелекту

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще в січні Samsung анонсувала розроблену Google функцію штучного інтелекту Circle to Search для своїх Galaxy S24 до того, як Google представила її для своїх Pixels, що свідчить про міцне партнерство між двома компаніями в галузі штучного інтелекту.

Якщо вас цікавить, чи буде в майбутньому від цих двох компаній ще більше продуктів у сфері ШІ, то відповідь – рішуче “так”. Google і Samsung спільно працюють над розробкою нових функцій штучного інтелекту для своїх смартфонів під управлінням Android, про що свідчать пости на X, опубліковані як в офіційному акаунті Samsung Mobile, так і Ріком Остерлохом, старшим віце-президентом Google по платформах і пристроях, який зустрівся з ТМ Ро, президентом Samsung Electronics.


Остерлох каже, що партнерство між Samsung і Google “ще ніколи не було таким міцним”, і він “у захваті” від їхньої співпраці в галузі ШІ та “багатьох можливостей, що відкриваються перед обома компаніями”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Samsung заявили, що обидві компанії працюють “над спільним баченням створення найкращої екосистеми продуктів і послуг для Android”, і пообіцяли “захоплюючі речі”, що готуються для “майбутнього Android і Galaxy на базі штучного інтелекту”.

Очевидно, що в майбутньому ми побачимо набагато більше функцій штучного інтелекту на пристроях Samsung і Google, розроблених у партнерстві двох гігантів. Поки неясно, що це будуть за функції, але ми з нетерпінням чекаємо на них. І коли ми це зробимо, ми, звичайно, дамо вам знати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.