Ґаджети

Рекламний тизер розкрив особливості надміцного годинника Amazfit Ares

Share

У Мережу потрапили ще кілька рекламних постерів смарт-годинника Amazfit Ares. Пристрій являє собою посилений варіант випущеного в січні годинника T-Rex, які відповідають військовому стандарту MIL-STD-810G щодо ударів, негативного впливу навколишнього середовища і здатні функціонувати при температурі від -40 ° до + 70 ° С.

Напевно комусь і цього здасться замало, так що Huami готує ще більш міцніший пристрій Amazfit Ares для найекстремальніших спортсменів. Їх зображення вперше з’явилося в китайській версії додатку Amazfit на екрані додавання нового пристрою. Вони використовують свіжий для марки дизайн і виконані у восьмикутній формі з трьома фізичними кнопками праворуч.

Нова порція зображень, розміщена французьким ресурсом Xiaomi-Passion, надає куди більше інформації і практично не залишає місця для припущень і домислів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ares отримають квадратний екран діагоналлю 1,28 “, накритий загартованим склом Gorilla Glass, водонепроникність до 5 атмосфер, оптичний датчик серцебиття BioTracker PPG на основі фотоплетизмографії, вбудований модуль GPS і ГЛОНАСС, а також Bluetooth 4.2 BLE. Годинники зможуть витримати практично будь-який випадковий удар. Корпус виконаний з дуже міцного і довговічного пластику в одному з двох кольорів: чорного і хакі. В комплекті йде силіконовий ремінець.

Ares можуть відстежувати більше 70 видів спортивних занять, включаючи стрибки з парашутом, біг в горах і багато іншого.

Є підтримка персонального індексу активності (PAI) – алгоритму, розробленого канадською компанією PAI Health і заснованого на безперервному вимірі пульсу. З огляду на реакцію серця на різні види навантажень і в стані спокою, а також стать, вік, вагу та іншу інформацію, розраховується одне-єдине число – PAI, з усередненням за останні 7 днів.

Ще однією підтримуваною системою оцінки результативності тренувань виступає фінська Firstbeat, яка давно і широко використовується професійними спортсменами. На основі даних про частоту і ритму серцебиття вона відстежує стан організму, споживання кисню і енергії і пропонує висновки про тренувальне навантаження і його ефект, готовності спортсмена до роботи, рівні відновлення, перевтоми або стан стресу.

Заряду акумулятора вистачить майже на два тижні в звичайному режимі і на цілих три місяці з обмеженими функціями. Але з включеним трекером GPS автономність падає до 23 годин. Батарея ємністю 200 мА · год заряджається за дві години.

Поки немає інформації про ціну. Нагадаємо, що T-Rex оцінені в США в $ 140. Amazfit Ares повинні бути представлені в Азії в найближчому майбутньому, а через кілька місяців підуть міжнародний запуск.

Компанія Huami є партнером компанії Xiaomi і виробляє для останньої серію продуктів Mi Band. Представлений в 2018 році бренд Amazfit є самостійним напрямком діяльності компанії і активно поповнюється новими моделями. Тільки в цьому році були випущені годинник Bip SBip Lite 1S, відкритий проєкт мікроінвестіцій для вигнутого годинника Amazfit X.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Відповідальна та цілеспрямована. Спокійна і витривала. Борець за справедливість. Сфера інтересів: технології, які змінять майбутнє.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    У мережу злили перші подробиці про флагман Xiaomi 15 Pro

    Перше, на що звернуло увагу джерело, так це на те, що Xiaomi 15 Pro отримає…

    06.05.2024

    «Розкладачку» Motorola Razr 50 Ultra показали наживо до анонсу

    Майбутній доладний телефон Motorola Razr 50 Ultra, схоже, близький до випуску, оскільки в мережі з'явилися…

    06.05.2024

    Rabbit R1 – головні недоліки і переваги “унікального” смартфона

    "Передбачається, що це більш простий компаньйон для мого телефону, проте R1 часто говорить мені використовувати…

    06.05.2024

    Чому смарт-кільця зараз є марними

    Поява про «розумних кілець» стає черговим модним цифровим трендом. Виробникам потрібно щось випускати, а новий…

    06.05.2024

    Apple готує величезний складаний iPad та iPhone-розкладачку

    Портал 9to5Mac поділився новими подробицями про плани Apple з розробки та випуску своїх перших пристроїв…

    06.05.2024

    3 речі, які я хочу бачити в Fallout 5 після перегляду серіалу Fallout від Amazon

    Цього місяця Fallout став найпопулярнішим телевізійним шоу, що є вражаючим досягненням адаптації відеоігри. Хоча Bethesda…

    06.05.2024