Українська 4K-приставка на Android TV — Infomir представив MAG425A

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Український виробник IPTV/OTT-приставок випустив медіаплеєр з ОС Android TV 8.0. Про це повідомляється на офіційному сайті Infomir. Вітчизняний продукт зможе змагатися з пристроями світових брендів.

Головні переваги приставки-Android TV 8.0: пульт з голосовим управлінням і підтримка 4K HDR. Пристрій офіційно сертифікований Google.

MAG425A отримав потужний процесор ARM Cortex-A53, 2 ГБ оперативної пам’яті і вихід HDMI 2.1 A. Вбудований Wi-Fi-модуль працює в діапазонах 2,4 і 5 ГГц і забезпечує стабільне з’єднання навіть далеко від роутера. Доступний роз’єм Ethernet.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зображення у якості 4K стає детальним і живим: пікселів вчетверо більше, ніж у Full HD. Це найактуальніша роздільна здатність найближчих років. Розширений динамічний діапазон (HDR) забезпечує природну передачу кольору-темні і яскраві ділянки кадру відображаються з високим контрастом. Щоб оцінити цю перевагу, глядачам потрібен телевізор з підтримкою 4K HDR.

Google Assistant і пульт з голосовим контролем допоможуть знайти передачі і фільми за назвою, рейтингом, жанром, популярністю чи акторам. У результати пошуку потрапляє контент з усіх встановлених додатків. На жаль, Google Assistant розуміє тільки 8 мов і поки не підтримує російську і українську.

З MAG425A можна підключитися до свого IPTV / OTT-провайдера, дивитися контент стрімінгових сервісів і відтворювати файли з локальних сховищ. Технологія Chromecast built-in дозволяє транслювати на великий екран відео, музику та фільми прямо зі смартфона або планшета. Досить, щоб пристрої працювали в одній мережі Wi-Fi. Крім того, приставка підтримує ігри для Android TV і сумісна з бездротовими BLE-геймпадами.

Новинка офіційно доступна в Україні і по всьому світу. У вітчизняних рітейлерів MAG425A коштує до 2199 гривень.

Infomir випускає приставки більше 14 років. Головний офіс і виробництво знаходяться в Україні, а представництва і логістичні центри працюють в США, Німеччині, Естонії, Швейцарії та ОАЕ. Як повідомляється в прес-центрі компанії, своїми продуктами Infomir прагне поліпшити індустрію телебачення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.