Серйозний апаратний недолік виявлено в Galaxy Watch Ultra

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

У одному з ранніх екземплярів Samsung Galaxy Watch Ultra виявлено серйозний апаратний дефект. Користувач Reddit опублікував фотографії, на яких видно, що позначки на лицьовій панелі зміщені, а дисплей виглядає криво. Це може свідчити про проблеми зі складанням пристрою.

Реклама

ДЕТАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ПРО ДЕФЕКТ

Користувач Reddit з ніком Ibuddhaa виявив проблему, помітивши, що вигравірувані мітки на лицьовій панелі його Galaxy Watch Ultra не збігаються з дисплеєм і виступами. Це може означати, що дисплей приклеєний неправильно.

На фотографіях Ibuddhaa видно, що екран годинника розташований нерівно по відношенню до виступів на корпусі. Враховуючи стартову ціну годинника у 650 доларів, цей дефект може погіршити зручність використання та зовнішній вигляд пристрою.

Реклама

ПРОБЛЕМИ З GALAXY BUDS 3 PRO

Ця проблема стає ще більш помітною на фоні інших питань з контролем якості, з якими стикається Samsung, особливо в контексті Galaxy Buds 3 Pro. У ранніх звітах про ці навушники були виявлені дефекти, такі як зміщення з’єднання вкладишів, плями синьої фарби, незакріплені петлі корпусу та неправильно сидячі вкладиші. Ці проблеми викликали негативні відгуки та занепокоєння щодо контролю якості продукції Samsung.

ЗНИЖЕННЯ ПРОДАЖУ СКЛАДНИХ ПРИСТРІЙ

Samsung також стикається зі зниженням продажів своїх нових складних пристроїв через зменшення кількості попередніх замовлень у Південній Кореї порівняно з попередніми моделями. Ці проблеми можуть ще більше вплинути на довіру та задоволеність споживачів.

ІЗОЛЬОВАНИЙ ІНЦИДЕНТ?

На даний момент проблема з неспіввісністю Galaxy Watch Ultra виглядає як ізольований випадок. Інші користувачі з таким же циферблатом, як у Ibuddhaa, не повідомляли про подібні дефекти, що припускає, що це може бути рідкісним випадком.

ВИСНОВОК

Дизайн Galaxy Watch Ultra викликає питання щодо контролю якості продукції Samsung. Хоча це, ймовірно, одиничний випадок, він доповнює список проблем, з якими компанія стикається з недавніми випусками своїх продуктів.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGizmochina

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ