iPhone 17 Slim з титановою рамкою, 5G та великим дисплеєм: Що нам відомо

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Чутки про те, що наступного року Apple може відмовитися від випуску моделі iPhone Plus на користь нової моделі, умовно названої iPhone 17 Slim, з’явилися в Мережі. Як випливає з назви, новий iPhone може отримати дуже тонкий корпус, подібно до останнього iPad Pro, який є найтоншим планшетом Apple. Цю інформацію підтвердив авторитетний аналітик Мін-Чі Куо, який також розкрив деякі деталі про новий смартфон.

Реклама

Мін-Чі Куо, відомий своєю надійністю в наданні інсайдерської інформації про продукцію Apple, заявив, що iPhone Plus наразі складає лише 5-10% від загального обсягу поставок iPhone. Це стало основною причиною, чому Apple вирішила відмовитися від цієї лінійки, як вже було з iPhone mini.

За даними аналітика, iPhone 17 Slim матиме 6,6-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 2740 x 1260 пікселів та виріз Dynamic Island, подібний до нинішніх моделей iPhone. Новий смартфон буде оснащений чіпом A19, в той час як Pro-моделі iPhone 17 отримають чіп A19 Pro. Каркас iPhone 17 Slim буде виготовлений з титанового сплаву, але з меншим вмістом титану порівняно з iPhone 17 Pro та iPhone 17 Pro Max.

Реклама

iPhone 17 Slim може стати першим смартфоном Apple з 5G-модемом власної розробки. Також аналітики вказують, що новий смартфон матиме одну основну камеру, що є відступом від сучасних тенденцій. Мін-Чі Куо підкреслює, що Apple зосередиться на інноваційному дизайні та форм-факторі iPhone 17 Slim, а не на боротьбі за апаратні характеристики. Іншими словами, зовнішній вигляд нового iPhone буде головним акцентом.

Цей крок є досить ризикованим і водночас цікавим для Apple. Чи виправдає він себе, покаже час, але новий iPhone 17 Slim повинен привернути увагу щонайменше 15% покупців нових iPhone, щоб перевершити продажі моделі, яку він замінює.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ