Huawei готує трьохекранний складаний смартфон у формі букви Z

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Huawei готує до випуску новий трьохекранний смартфон, оснащений подвійною системою шарнірів, що дозволяє складатися в обох напрямках і приймати Z-подібну форму. Як повідомляє китайське видання Securities Daily, робота над проектом триває вже п’ять років, і масове виробництво планується розпочати до Різдва цього року.

Реклама

Кожен з екранів смартфона має різну товщину, а легке скло зменшує вагу та габарити пристрою. Очікується, що новий смартфон буде оснащений процесором Kirin 9100 та працюватиме під управлінням операційної системи HarmonyOS. Орієнтовна ціна новинки складе ¥15 000 (близько $2065).

Незважаючи на зростання інтересу до складних пристроїв у світі, глобальні поставки таких смартфонів збільшились на 49% у першому кварталі 2024 року, але вони все ще займають менше двох відсотків ринку.

Реклама

Повідомляється, що реліз нового пристрою Huawei може збігтися з випуском iPhone 16 від Apple, який, як очікується, не буде складатися. Проте Apple також стежить за тенденціями ринку і планує випустити власний складний iPhone до 2026 року.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ