Експерти назвали кращі смартфони Apple 2020 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на те, що операційна система Android стає все кращою і кращою, і телефони на цій ОС можуть часто пропонувати навіть кращі характеристики і більше функцій, IPhone досі надихає інженерів навіть найбільших виробників. Компанія з Каліфорнії продовжує дивувати і радувати нас в новому 2020 році випускаючи нові моделі своїх пристроїв. У цій статті розказано про те, які iPhone вважаються кращими в Україні на даний момент.

Тести показують, що з усіх iPhone найпотужнішим, з найбільш великим екраном і найтривалішим часом роботи стала модель iPhone 11 Pro Max. Але незважаючи на це, інші доступні моделі показують для своєї ціни можливо навіть кращі результати, ніж дорога новинка (iPhone 11 Pro Max коштує більше 30 000 грн). Бюджет не завжди може дозволити купити такий дорогий смартфон, тому інший вигідний варіант – стандартний iPhone 11. За своєю потужністю він не поступається своєму старшому братові, але ось камера трохи гірша – у більш дешевої версії немає телефотокамери.

Зліва iPhone 11 Pro Max і праворуч iPhone 11

Серед компактних і досить дешевих телефонів можна назвати моделі iPhone XR, iPhone 8, iPhone 7. Ціна на такі моделі майже в 4 рази менша, ніж на їх більш преміальні аналоги. Компанія Apple досить сильно завищує ціну на свій товар, тому, щоб ще більше заощадити на покупці смартфона, можна придбати відновлений після пошкодження телефон або був у вжитку. Щоб вам було простіше скорегувати свої наміри, нижче надано рейтинг смартфонів Apple на основі відгуків їх власників. З його допомогою ви зможете вибрати собі новий iPhone на 2020 рік.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перші два місця ми вже визначили – це iPhone 11 Pro Max і iPhone 11 . Характеристика інших двох моделей в нашому Топ 4 представлена ​​нижче.

iPhone 6S

Найменшу популярність отримав смартфон моделі iPhone 6S з 32 ГБ пам’яті. Незважаючи на це, він залишається дуже хорошим смартфоном, а купити його можна за ціною від 5 000 гривень.

IPhone 6S був випущений в далекому 2015 року але смартфон на поточний день залишається досить потужним і видає гарні зображення. До того ж його ціна в 2020 році сильно впала. Телефон володіє якісним IPS екраном, що дає насичене зображення. Екран не дуже великий – всього 4,7 дюйма. Він ідеальний для тих, кому великі смартфони здаються зайвою розкішшю. Матеріал, з якого зроблений корпус – алюміній. Цей метал приємний на дотик і до того ж бере на себе удар при падінні. До будь-якого кута екрану тут можна дотягнутися однією рукою, набирати текст так набагато простіше і зручніше.

Модель має ще один вагомий плюс – наявність роз’єму 3,5 мм mini-jack. Новітні моделі iPhone вже позбулися цього роз’єму. Оперативна пам’ять в 2 Гб і потужний процесор може змагатися і з сучасними смартфонами. Роздільна здатність тилової камери тут – 12 Мп, вона може знімати приємні для ока фото і відео. Правда в смартфоні немає оптичного стабілізатора, тому фото і відео трохи гірше, ніж на новіших моделях. IPhone 6S можна використовувати в активному режимі протягом всього дня.

iPhone SE 2016/2020

Зліва iPhone Se 2016 і праворуч iPhone Se 2020

На третьому місці знаходяться відразу два однойменних телефони – SE 2016 і SE 2020. Більш стара модель коштує в районі 5 000 гривень, модель же 2020 роки обійдеться в 14 500 гривень.

Придбати будь-який з двох SE варто тому, що вони мають скромний дизайн моделей до 2017 року з традиційною механічною кнопкою, а також зовсім невеликі розміри. Навіть найменша кишеня виявиться досить місткою для цього смартфона, також вам не доведеться однією рукою тримати телефон, а іншою водити по екрану, адже він зовсім невеликий. Зовнішній вигляд звичайно нагадує старі моделі, але ось начинка обох телефонів викликає повагу – SE має процесор A9, а його новий побратим – так і взагалі найпотужніший А13 Bionic. Оперативної пам’яті у SE 2 ГБ, процесор має 2 ядра. Новий SE 2 оснащений шестиядерним процесором і 3 ГБ оперативної пам’яті. Це дозволяє всім додаткам відкриватися моментально, а вже відчинені – не перезапускатися в тлі. Ємність акумулятора у SE – 1600 мАг, у нового SE 2 трохи більше – 1800 мАг. Цього цілком вистачить на день майже без підзарядки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.