Apple iPhone 11 Pro і Pro Max короткий огляд справжніх флагманів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Настав вересень, і налагоджена маркетингова машина Apple знову в повному розпалі. Подія Apple iPhone цієї осені принесла нам тріо iPhone 11. І з цим ми прощаємося з iPhone XR, який був замінений iPhone 11, і починаємо iPhone XS – входите в iPhone 11 Pro.

Серія iPhone XS, як і будь-яке інше покоління S, принесла новий чіп Bionic з величезним поліпшенням швидкості. Тепер, з лінійкою iphone 11 pro, Apple йде за камерою, і це те, що дійсно означає прізвисько Pro.

IPhone 11 Pro і 11 Pro Max є продовженням iPhone XS і iPhone XS Max – якщо були якісь сумніви. Вони такі ж великі, з схожим дизайном і екранами, але володіють покращеною продуктивністю, деякими великими оновленнями камери, великими батареями і новим широкосмуговим чіпом Apple U1. Справді, є багато чого досліджувати, тому не дозволяйте знайомої зовнішності обдурити вас.

Дійсно, дизайн iPhone 11 Pro залишається колишнім, або, по крайні мірі, це те, що пропонує фронт. Втім, на задній панелі встановлена ​​абсолютно нова установка з трьома камерами, а заднє скло тепер має матове покриття, яке ми полюбили з OnePlus 6. Захист від води також зазнала деяких поліпшення, а тепер вже одинадцятий. iPhone може витримати занурення на глибину до 4 метрів.

Новий чіп A13 Bionic є покращеною версією A12 минулого року. Він, безсумнівно, містить ще більше можливостей, нових ISP і DSP, але в основному він заснований на дизайні A12.

Нова потрійна камера абсолютно нова. Нічний режим нарешті добрався до айфонів, і 4K при 60 кадрах в секунду також дає крутий розширений динамічний діапазон. Ймовірно, найдивовижніша особливість, що демонструє міць чіпа Apple, це можливість знімати відразу з усіма чотирма камерами (включаючи Селфі). На 4K при 60fps без обмежень. Уяви це!

І передня камера нарешті отримала своє довгоочікуване оновлення – тепер це 12-мегапіксельна камера, яка може знімати з будь-якою з частотою кадрів, як у задніх камер. Slow-mo, званий slofies, також доступний для передньої камери, але ми ще не з’ясували, чи стануть ці slofies річчю чи ні.

Apple також інтегрувала новий широкосмуговий чіп Apple U1, але його використання ще не повністю реалізовано в iOS.

І, нарешті, iPhone 11 Pro тепер має на 20% більшу батарею, ніж XS, в той час як iphone 11 pro max володіє на 25% більшою ємністю в порівнянні з XS Max.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.