Чим європейський iPhone 12 відрізняється від американського

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З якихось своїх міркувань вирішили брати iPhone 12 або 12 Pro не в Україні, а в Європі або США? Тоді вам слід знати, що європейські айфони мають деякі відмінності від американських.

Наприклад, куплений в ЄС айфон матиме ось таке маркування:

У США його немає. Там закон не зобов’язує наносити нормативні символи на корпус ґаджетів. Ці дані зберігаються в цифровому вигляді в налаштуваннях девайса.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В Європі ж все інакше – дозволи регуляторів (відповідність стандартам здоров’я, захисту екології, безпеки) повинні бути відображені на самому пристрої.

Якщо раніше Apple розміщувала їх на задній панелі, то тепер перенесла на праву бокову грань внизу.

Для когось це важливо – чистий корпус без зайвих символів виглядає набагато органічніше. Але більшість носять айфони в чохлах. Якщо ви входите в їх число, то на маркування вам повинно бути все одно.

Що ще? У американській версії iPhone 12 і iPhone 12 Pro є спеціальний отвір для прийому сигналу 5G в міліметровому діапазоні (mmWave). «Швидкісний» 5G, на жаль, є ексклюзивом для США. В Європі цього немає. Але нам все одно – 5G в Україні немає і не буде в найближчі пару років точно.

І, нарешті, останнє – французький Айфон 12 може похвалитися наявністю навушників в комплекті. В інших країнах і регіонах EarPods в комплекті немає. Конче потрібні провідні навушники? Тоді беріть новий айфон у Франції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.