В мережі показали як виглядає “унікальний” французький комплект iPhone 12

У Франції Apple довелося залишити навушники в комплекті поставки

В мережі показали як виглядає

Як багато хто вже знає, Apple прийняла рішення з випуском серії iPhone 12 скоротити вміст комплекту поставки і викреслити з нього навушники і адаптер живлення. Однак в жодній країні світу комплект поставки зберігся майже в колишньому вигляді – з включеними в нього дротяними навушниками EarPods. 

Тепер один французький блогер TheiCollection показав, як виглядає цей унікальний комплект поставки iPhone 12. Коробки нових iPhone стали тонші, ніж коробки минулих років. Однак замість того, щоб виробляти збільшену коробку спеціально для Франції, Apple, судячи з усього, вирішила покласти стандартні коробки для iPhone як у всіх інших країн в коробки побільше, в яких також лежать і EarPods. Це досить елегантне рішення в умовах масового виробництва і міжнародної логістики. 

Нагадаємо, Apple виправдовує своє рішення не бажанням заощадити, а турботою про навколишнє середовище. Крім нових iPhone 12, урізаний комплект поставки почав використовуватися також і для старих моделей iPhone, які продовжать продаватися через офіційні канали Apple. 

Однак у Франції від такої тактики довелося відмовитися. Справа в тому, що ще в 2010 році французькі власті ухвалили закон, що забороняє продаж мобільних телефонів, у яких немає в комплекті аксесуарів, використовуваних для обмеження впливу радіовипромінювання під час спілкування.

Компанія Apple почала приймати попередні замовлення на iPhone 12 і iPhone 12 Pro минулого тижня в ряді країн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.