На що звернути увагу при виборі дешевого Android смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як же вибрати хороший і не дорогий смартфон, щоб він прослужив вам довго і добре? Так, всім відомо, що бюджетні смартфони за якістю вже наздогнали, а якісь і перегнали флагманські телефони. Але все ж існує ризик просто-напросто витратити гроші даремно, адже є бюджетні смартфони і досить низької якості, але дотримуючись певних правил помилитися, буде важко.

Китайські смартфони

Якщо з усіх брендів вибирати якийсь один, щоб купити дешевий і якісний смартфон, то краще вибрати китайський смартфон. Адже у таких, як Samsung і Sony, бюджетні смартфони на тлі китайських виглядають просто огидно, вони зависають, у них не тривалий час роботи, навіть камери в даних телефонах просто огидні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Але і серед китайців є багато фірм, продукцію яких купувати не слід. А ось кращими для покупки є телефони таких брендів як: Huawei, Meizu, Honor і подібі до них, адже вони навчилися вже робити хороші і дешеві смартфони, при цьому ще не знахабніли.

Процесор

Що вибрати правильний смартфон, необхідно уважно вибирати процесор на смартфоні, адже якщо з динаміками, які деренчать, і тьмяним екраном можна буде ще змиритися, то зі слабкими процесором це зробити вкрай важко. Від нього залежить вся робота телефону, а головне це те, як часто він буде зависати. Тому відразу ж серед усього розмаїття необхідно шукати хороший процесор, а вже потім вибирати за іншими критеріями.

Оперативна пам’ять

Другою важливою характеристикою будь-якого смартфона є оперативна пам’ять, і до її вибору необхідно підходити, маючи певну мету, як саме телефон буде використовуватися. Якщо необхідно виконання досить простеньких операцій, то варто вибирати від 2 Гб. Якщо ж крім цього ви будете спілкуватися в соціальних мережах і лазити в інтернеті, при цьому хочете щоб телефон довго не думав, то вибір повинен лягти від 3 Гб. А ось якщо ви хочете, щоб він просто літав, і при цьому вантажив одночасно в фоновому режимі кілька ігор, то краще придивитися від 4 Гб.

Висновок: в залежності від цілей і розмір оперативної пам’яті буде різний.

Внутрішня пам’ять

Варто вибирати телефон з внутрішньою пам’яттю хоча б від 32 Гб, адже при меншій кількості ви не зможете зберігати на телефоні бажану кількість додатків, варто враховувати, що сам Андроїд займає місце в 4-5 Гб.

Висновок

Звичайно були перераховані далеко не всі характеристики смартфона, але все ж комусь потрібна камера, а хтось нею практично не користується, в цій статті були перераховані лише основні характеристики, яким варто приділити особливу увагу при покупці не тільки бюджетного, а й дорогого смартфона, хоча у останніх цих можливих проблем практично ніколи не спостерігається.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.