В Італії розкрили подробиці про смерті тих, що заразилися коронавірусом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В Італії розкрили подробиці про смерті тих, що заразилися коронавірусом. Більше 99 відсотків інфікованих мали інші проблеми зі здоров’ям, повідомляє агентство Bloomberg з посиланням на дослідження служби охорони здоров’я Італії.

Його мета – з’ясувати, чому в країні вмирають 8 відсотків від усіх заражених. Експерти досліджували дані по 18 відсоткам летальних випадків. Bloomberg підкреслив, що середній вік померлих – 79 років.

Вони виявили, що серед обстежених тільки у трьох жертв раніше не спостерігалося проблем зі здоров’ям. Майже половина загиблих страждали як мінімум від трьох хвороб, а близько чверті – від однієї або двох патологій.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За останніми даними, в Італії коронавірусом заразилися понад 31,5 тисячі осіб; 2,5 тисячі осіб померли, ще 5,7 тисячі вилікувалися.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.