Представлений модульний смартфон Fairphone 3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Модульний смартфон Fairphone 2 був представлений влітку 2015 року, в продаж він поступив в кінці того ж року за ціною 500 євро (14 000 грн.). Нещодавно з’явилося зображення, яке вказувало на швидкий анонс Fairphone 3. Так і сталося.

Fairphone офіційно анонсувала Fairphone 3, який вже доступний для попереднього замовлення на офіційному сайті компанії за ціною 450 євро (12 600 грн.). Продажі по всій Європі повинні початися вже 3 вересня.

Fairphone 3 містить кілька основних модулів, які полегшують ремонт в разі виникнення такої необхідності. У плані технічних характеристик тут все досить скромно, але акцент в даному випадку робиться саме на модульності.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В оснащення увійшли екран діагоналлю 5,7 дюйма роздільною здатністю 2160х1080 пікселів, який покритий захисним склом Gorilla Glass 5, а також однокристальна система Qualcomm Snapdragon 632. Об’єм оперативної та флеш-пам’яті становить 4 і 64 ГБ відповідно, є можливість встановлення карт пам’яті microSD.

Роздільна здатність основної камері становить 12 Мп, фронтальна камера отримала 8-мегапіксельний датчик зображення. Є можливість установки двох SIM-карт, акумулятор має ємність 3000 мА•год, передбачена підтримка швидкої зарядки.

Fairphone 3 оснащений модулями Wi-Fi, Bluetooth 4.2, GPS, NFC, а також модемом 4G.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.