Nothing Phone (2a) вийшов у новому незвичайному кольорі, але купити його дуже складно

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Стартап Nothing тільки минулого місяця представив бюджетний смартфон Nothing Phone (2a), а вже зараз анонсував нове ексклюзивне забарвлення. Крім білого та чорного, девайс тепер також доступний у темно-синьому кольорі.

У такому забарвленні смартфон виглядає набагато крутіше, ніж у стандартних. Ймовірно, незабаром бренд анонсує інші кольори під різні регіони.

Нагадаємо, Nothing Phone (2a) отримав 6,7-дюймовий OLED-дисплей з роздільною здатністю Full HD+ та частотою оновлення 120 Гц, чіпсет MediaTek Dimensity 7200 Pro з 8/12 ГБ оперативної та 128/256 ГБ вбудованої пам’яті, дві камери по 50 Мп , Селфі-камеру на 32 Мп і акумулятор ємністю 5000 мАг з підтримкою проводової зарядки потужністю 45 Вт.

Nothing Phone (2a) Blue Edition поки буде доступний тільки в Індії і тільки на платформі Flipkart за ціною від 19 999 рупій (~10 000 гривень) за версію на 8/128 ГБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.