Новий тренд? Смартфони отримають «вушка» для фронтальних камер

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В останні пару років вирізи в екранах смартфонів є гарячою темою для обговорення. Виробники смартфонів займаються пошуком нових рішень для селфі-камер. Хтось врізає їх в кут екрану, хтось використовує висувну конструкцію.

Видання LetsGoDigital повідомляє про те, що Vivo працює над смартфонами, фронтальні камери яких розташовані в нестандартних місцях. Патент був поданий в середині 2018 року, але опублікований тільки 14 травня 2019 року. У ньому демонструються два різних смартфона Vivo.

 

У одного смартфона система фронтальних камер розташована по центру, для них передбачена округлена верхня рамка екрану. Це дуже схоже на смартфон, який запатентувала Huawei. До речі, аналогічний патент на брову, яка розташована над екраном, є і у компанії Xiaomi. Смартфон Vivo отримав здвоєну основну камеру, роз’єм 3,5 мм і USB-C.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У другого смартфона камери розташовані далі один від одного, для них на корпусі передбачені такі собі «вушка». В іншому другий смартфон нагадує попередній.

 

Vivo зарекомендувала себе як інноваційна компанія, яка першою випустила смартфон зі сканером відбитків пальців в екрані і висувною фронтальною камерою. Тому подібні експерименти в її виконанні не дивують.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.