Випущено новий кнопковий телефон з підтримкою 4G, який працює на Windows 10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

20 грудня 2018 року, в руки журналістів з видання Windows Cental потрапив загадковий мобільний пристрій, який представляє з себе кнопковий телефон з підтримкою мереж 3G і 4G LTE, а працює він на базі операційної системи Windows 10. І все це при тому, що у новинки немає навіть сенсорного екрану. Кнопковий телефон Microsoft оснащений 2,5-дюймовим екраном з роздільною здатністю 280 на 140 пікселів, основною 1,2 Мп камерою, а також акумуляторною батареєю ємністю 1200 мАг. Апарат має підтримку двох SIM-карт, а підключатися він може до мереж 2G, 3G і 4G, причому підтримується навіть технологія VoLTE, що дозволяє здійснювати голосові дзвінки з швидким дзвоном і шикарною якістю звуку через мережу четвертого покоління. Спеціально для цього телефону були створені гри Spider-Man Ultimate і Asphalt, а їх розробником значиться ігрова студія Gameloft.

Мобільний пристрій не має конкретної назви, а під його акумулятором фігурує напис RM-1182. Судячи із зовнішнього вигляду всього інтерфейсу, апарат працює на базі операційної системи Windows 10, але на ділі це, звичайно, не зовсім так. Справа в тому, що спеціально для цього кнопкового телефону була створена спеціальна ОС, яка за своїм зовнішній вигляд максимально сильно схожа на десяту «вінду». При цьому є підтримка навіть мобільного інтернету, через який можна перевіряти пошту.

 

В смартфон вбудований додатки Outlook Mail, Calendar, GroupMe і OneNote. Судячи з усього, компанія Microsoft розраховує на те, що її новий кнопковий телефон виявиться популярним серед бізнес-користувачів, які з його допомогою зможуть вирішувати базові завдання. Не обійшлося в фірмове ПО навіть без «живих» плиток, здатних показувати різну інформацію, аж до пропущених дзвінків і SMS, які залишилися без відповіді. Коли телефон RM-1 182 представлять публіці – невідомо, але, швидше за все, вже на початку 2019 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОakket.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.