Lenovo Z5s зумів обігнати смартфони Samsung і Huawei

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Гонка виробників триває. Samsung Galaxy A8s буде показаний 11 грудня , а Huawei Nova 4 вже за менш ніж два тижні . Тепер ми дізналися, що саме Lenovo Z5s буде першим смартфоном з екраном з отвором, який буде офіційно представлений. Виробник покаже його 6 грудня, тобто вже через два дні.

Lenovo Z5s має екран з отвором для селф-камери, але на відміну від вирізу в моделі Samsung Galaxy A8s і Huawei Nova 4, отримає отвір у верхній частині посередині. У разі смартфонів конкурентів, воно буде поміщено в лівому верхньому кутку. Телефон останнім часом з’явився на короткому відео . Ще раніше його помітили на сайті TENAA, де були опубліковані зображення, які ви бачите нижче.

Lenovo Z5s приховує від нас багато таємниць

Lenovo Z5s-це смартфон, про який відомо дуже мало. Правда, пристрій з’явився на сайті організації TENAA, але не були опубліковані його технічні характеристики. Тому останні залишаються загадкою. З фотографій слід, що на задній панелі корпусу з’явиться потрійна камера. На спині є також сканер відбитків пальців.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ймовірно, Lenovo Z5s буде моделлю з так званої вищої середньої полиці. Можливо, що технічні характеристики ми дізнаємося ще до прем’єри, запланованої на 6 грудня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОtopmob.org

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.