Інсайдер розкрив, якою буде перша гра нової студії творців Batman: Arkham та хто її фінансує

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Перевірений інсайдер eXtas1s в ексклюзивному матеріалі для порталу eXputer розкрив , чим зайнялися співзасновники Rocksteady Studios Сефтон Хілл (Sefton Hill) та Джеймі Уокер (Jamie Walker) після заснування нової студії.

Реклама

Нагадаємо, Хілл і Вокер залишили Rocksteady у 2022 році (у розпал розробки Suicide Squad: Kill the Justice League), щоб відкрити Hundred Star Games – лондонську студію, націлену на створення великобюджетних ігор.

Як повідомив eXtas1s з посиланням на своїх інформаторів, дебютним проектом Hundred Star Games стане однокористувацький пригодницький AAA-екшен на движку Unreal Engine 5.

Про саму гру нічого більше не розкривається, проте, за словами eXtas1s, фінансує розробку компанія Microsoft: Hundred Star Games нібито вступила у партнерство з Xbox Game Studios.

«Проект, швидше за все, стане ексклюзивом платформи та вийде на PC та консолях Xbox. Хоча, з огляду на нинішню стратегію Xbox щодо ексклюзивів, складно передбачити, що станеться у майбутньому», – додав eXtas1s.

Сефтон Хілл (ліворуч) та Джеймі Вокер (джерело зображення: GamesIndustry.biz)
Сефтон Хілл (ліворуч) та Джеймі Вокер (джерело зображення: GamesIndustry.biz)

Хоча про існування Hundred Star Games стало відомо лише у січні, студія відчинила свої двері ще у 2023 році. Компанія планує зібрати команду із ста осіб, до якої увійдуть як ветерани індустрії, так і молоді таланти.

Щодо Suicide Squad: Kill the Justice League, то, на відміну від трилогії Batman: Arkham, проект виявився кооперативною грою-сервісом. Реліз у лютому 2024 року був офіційно визнаний провалом, який обійшовся Warner Bros. у $200 млн.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ