Apple випустить одразу чотири процесори різної потужності в лінійці M4

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple планує значно розширити свою лінійку процесорів Apple Silicon вже цього року.

Згідно з останніми даними, виробник має намір представити одразу чотири нові чіпсети, включно з топовим M4 Ultra для найпотужніших комп’ютерів.

Очікується, що всі нові процесори M4 отримають вражаючі обчислювальні можливості і розширену підтримку функцій, пов’язаних зі штучним інтелектом (ШІ).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хоча точні специфікації M4 поки не розкриваються, вже відомо, що Apple працює над базовим чипом M4, а також більш продуктивними версіями M4 Pro і M4 Max.

Кожна модель має свою внутрішню назву, а найтоповіший M4 Ultra отримав кодове ім’я “Hidra”.

Передбачається, що базові чіпи будуть анонсовані раніше, а M4 Ultra з’явиться на ринку пізніше.

Нагадаємо, що новим процесорам Apple пророкують більш якісне опрацювання функцій штучного інтелекту. Це може виражатися у збільшенні продуктивності нейронних обчислень, об’ємнішому кеші та вдосконаленому Neural Engine.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.