Випущено ексклюзивний титановий флагман Xiaomi 14 Ultra Titanium Special Edition за $1225

Ультимативна версія Xiaomi 14 Ultra отримала міцний титановий корпус і купу пам'яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi 14 Ultra Titanium Special Edition пропонується в одній єдиній конфігурації, з 16 ГБ оперативної пам’яті і накопичувачем на 1 ТБ. Девайс із титановою рамкою корпусу пофарбований в ексклюзивний колір. Тильна сторона вкрита штучною шкірою. Товщина дорівнює 9,2 мм, важить смартфон 224,4 г.

У Xiaomi 14 Ultra Titanium Special Edition всередині флагманський чипсет Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3. Автономність забезпечує батарея на 5000 мА*год із підтримкою швидкої 90-ватної дротової зарядки та 50-ватної – бездротової. Тильна камера складається з чотирьох датчиків, усі 50-мегапіксельні. За оптику відповідає Leica. Передбачено двосторонній супутниковий зв’язок.

Цінник у Китаї становить $1225. У Європі, очевидно, буде в 1,5 раза дорожче.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.