Чому перед зарядкою смартфона потрібно знімати чохол

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Багато власників смартфонів заряджають гаджети, не знімаючи чохла, і дуже даремно. Пояснюємо, чому варто завести звичку діставати телефон з чохла перед зарядкою.

Чому телефон потрібно заряджати без чохла

Під час заряджання в чохлі смартфон перегрівається, а перегрівання скорочує термін служби пристрою. Чохол перед зарядкою потрібно знімати навіть у тому разі, якщо ви не помічаєте перегріву телефона.

Постійна зарядка в чохлі загрожує проблемами з акумулятором і навіть виходом гаджета з ладу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також до перегріву смартфона призводить інтенсивне використання гаджета під час зарядки. І загалом не варто піддавати телефон перепадам температур, наприклад, ставити на зарядку, прийшовши з морозу.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.