Microsoft стверджує, що виправила проблему з браузером Edge

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно Microsoft припустилася великої помилки, коли браузер Edge збирав вкладки з Chrome, не отримуючи згоди користувачів. Компанія звинуватила в проблемі помилку, яка ненавмисно копіювала дані з браузера Chrome.

Але тепер Microsoft нарешті підтвердила, що проблему усунуто, а це означає, що браузер Edge отримуватиме дані з Chrome тільки в тому разі, якщо ви дасте йому на це згоду. Усе почалося з того, що в повідомленнях стверджувалося, що Edge копіював вкладки Chrome для деяких користувачів після того, як вони оновилися до останньої версії Windows і відкрили браузер Edge.

Edge має вбудовану функцію, яка, ймовірно, покликана допомогти користувачам і полегшити їм переміщення даних та інших даних із Chrome, якщо вони коли-небудь вирішать відмовитися від Chrome. Це допомагає, коли ви хочете перемістити паролі, історію веб-сайту і файли cookie, щоб спростити перенесення контенту і не починати з нуля. У цьому плагіні була помилка, яка спричиняла цю проблему протягом кількох тижнів, і тепер остання версія браузера Edge від Microsoft підтверджує, що проблему усунуто.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Microsoft не дозволяє копіювання вкладок, якщо користувач не хоче імпортувати їх та інші особисті дані з інших браузерів. Подібні інциденти не допомагають справі Microsoft, яка вже відстає від Chrome на ринку браузерів, хоча її браузер добре оснащений.

Крадіжка вкладок з одного браузера сама по собі є серйозним тривожним сигналом, а це після випадкового оновлення робить це ще більш тривожним.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.