Муляжі iPhone 16 вперше показали на фото

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У китайській соцмережі Weibo з’явилися перші фотографії болванок для виробництва чохлів під базовий iPhone 16. Знімки підтверджують головну зміну в конструкції новинки.

Судячи з усього, iPhone 16 дійсно отримає дві вертикально розташовані камери на задній панелі, які будуть відокремлені від спалаху виступом.

Інсайдери стверджують, що за розміром камери базового iPhone 16 будуть аналогічні основному і надширококутному модулю iPhone 15 Pro. Це значно більше, ніж у поточному iPhone 15.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Підпишіться на iGuides у Telegram, щоб дізнатися про все першим.
Інший знімок показує прес-форми для виробництва муляжів iPhone 16. Вони також збігаються з болванками з першого зображення. Передбачається, що Apple змінить розташування камер в iPhone 16 заради можливості зйомки просторових відео. Інших істотних змін не очікується.
Найімовірніше, Apple випустить серію iPhone 16 у вересні, якщо плани компанії не зміняться.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.