PlayStation 5 Pro може коштувати близько $500 без дисковода

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З’явилося опис можливих характеристик майбутнього оновлення ігрової консолі Sony під назвою PlayStation 5 Pro. Також йдеться про ймовірну ціну пристрою.

Про модель PlayStation 5 Pro чутки з’являлися неодноразово. Минулого року йшлося про можливі характеристики, у тому числі відеокарту, процесор і пам’ять. Цього разу відомий YouTube-блогер під ніком Moore’s Law is Dead підтвердив низку названих характеристик, але не тактову частоту процесора. Також він стверджує, що консоль отримає 16 ГБ оперативної пам’яті GDDR6 (18 Гбіт/с) із шиною пам’яті 256 біт. Очікується відеокарта з 60 виконавчими блоками, хоча 4 з них мають бути вимкнені. Компанія AMD нібито чекає на появу цієї консолі в сезон новорічних свят.

Також у відеоролику названо передбачувану вартість консолі. Версія без дисководу може коштувати $500. Виробництво нової моделі буде не набагато дорожче в порівнянні з існуючим 2020 року. Не виключено, що оперативна пам’ять обходитиметься навіть дешевше за колишнє.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.