У мобільній компанії lifecell підказали бюджетний тариф для пенсіонерів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Про це повідомила прес-служба компанії у відповідь на запитання читачки під постом у Фейсбук.

«Питання: у старого (86 років) кнопковий телефон, йому потрібно лише дзвонити та приймати дзвінки, пенсія дуже маленька, йому не потрібний інтернет, що ви можете запропонувати від своєї кампанії», — поцікавилася клієнтка.

У відповідь на це lifecell підказали, що можна вибрати тариф «Хендмейд» («Ручна робота») або «Дзвінки Без кордонів» (регіональний тариф).

«Напишіть, будь ласка, нам у чаті: https://chat.lifecell.ua/ua_s , допоможемо вибрати для Вас оптимальний тариф», — йдеться у повідомленні.

Зокрема, до тарифу «Без кордонів» входять:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • 250 хвилин та безліміт на номери lifecell.
  • +1 ГБ за кожні 30 хв вихідних дзвінків із BiP Out.

Спеціальна ціна для ідентифікованих/персоніфікованих абонентів та абонентів, які скористалися послугою перенесення номера.

Економія до 15% із послугою «Тарифна підписка».

Купити стартовий пакет «Дзвінки без кордонів» можна в будь-якому магазині lifecell або в інтернет-магазині lifecell. Перший пакет послуг на 4 тижні входить у вартість стартового пакета.

Або купити стартовий пакет «Універсальний», вибрати тарифний план «Дзвінки Без Кордонів» зручним для вас способом:

  • *757#
  • s.lifecell.ua/sp
  • 5433 (безкоштовно по Україні)
  • особистий кабінет my.lifecell.ua
  • консультант у магазині lifecell

“Зверніть увагу, що для використання тарифного плану необхідно сплатити пакет послуг на 4 тижні”, – підкреслили в компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.