Представлено компактний зовнішній SSD, який ідеально підійде для iPhone 15 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Lexar представила новий компактний зовнішній SSD під назвою Lexar SL500, який ідеально підходить для використання з iPhone 15.

Новинка має розміри, які можна порівняти з кредитною карткою, що робить її виключно портативною. Вона оснащена двома портами USB 3.2 Gen2 і пропонує високі швидкості читання і запису даних – до 2000 МБ/с і 1800 МБ/с відповідно.

SSD доступний у варіантах ємності від 512 ГБ до 4 ТБ, що дає змогу користувачам вибрати оптимальний обсяг пам’яті для своїх потреб.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, пристрій має металевий корпус, завтовшки всього 4.8 мм і вагою 43 г, що робить його зручним для перенесення.

Особливо примітно, що Lexar SL500 підтримує прямий запис відео з iPhone 15 Pro і 15 Pro Max, що робить його ідеальним рішенням для користувачів, яким потрібно більше пам’яті для зберігання медіафайлів.

На даний момент доступна версія на 1 ТБ за ціною $83. Новинка пропонується з п’ятирічною обмеженою гарантією.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.