Більше соціального: Google Maps суттєво оновили

ANKARA, TURKIYE - MAY 20: In this photo illustration, logo of Google Maps is displayed on mobile phone screen in front of a map, in Ankara, Turkiye on May 20, 2023. (Photo by Arman Onal/Anadolu Agency via Getty Images)
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Додаток Google Maps став більше схожим на соціальну платформу. Тепер у ньому з’являться оновлені маршрути громадського транспорту, реакції з емодзі та загальні списки, з якими можна ділитися з близькими. Про це повідомляє The Verge.

Карти зможуть рекомендувати найкращі маршрути, які можуть підходити користувачеві. Мова про такі, як “менше пересадок”, “менше йти пішки”, “доступний для колісного крісла”, “найнижча вартість”. Ще програма покаже входи та виходи зі станцій, щоб користувач не сів не в той поїзд, електричку чи потяг метро.

Функція спільних списків дає змогу акумулювати різні маршрути разом із друзями або родиною. Вони позначаються реакціями з емодзі. Ці переліки можна надсилати через месенджери або соцмережі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.