Xiaomi готує чергове підвищення цін на смартфони

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi завоювала популярність завдяки відмінному співвідношенню ціни та якості своїх смартфонів. Раніше, шукаючи бюджетний смартфон з відмінними характеристиками, ми зверталися безпосередньо до бренду Xiaomi. З часом все змінилося: Redmi і POCO стали найбільш бюджетними суббрендами.

Сам бренд Xiaomi став більше елітним стандартом, орієнтованим на приблизно однакову ціну з іншими виробниками. Сьогодні можна купити якісні Samsung, iPhone і Xiaomi майже за однаковою ціною.

Xiaomi Mi 9 дебютував у Європі приблизно за 449 євро, а Xiaomi 12 – за 799 євро. Наразі ціна на Xiaomi 13 стартує від 999 євро, а ціна на наступне покоління, ймовірно, також значно зросте.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Лей Цзюнь, генеральний директор і співзасновник Xiaomi, підтвердив те, чого ми боялися. Нове підвищення цін не за горами. За його словами, Xiaomi 14 збереже ціни попереднього покоління (навіть дешевше, ніж Xiaomi 13 в Китаї), але Xiaomi 15 буде дорожчим.

Лей Цзюнь також заявив, що основною причиною підвищення цін є покращення якості продукції. Це робиться для того, щоб конкурувати з іншими брендами:

“Xiaomi хоче виробляти більш якісні смартфони і більше не буде дотримуватися цієї ціни в майбутньому”.

Наразі компанія не уточнила, чи підвищить ціни лише на свої топові моделі, чи це рішення стосується всіх смартфонів. Зрозуміло одне: часи змінилися. Не дивно, якщо Xiaomi 15 коштуватиме на 100 або 200 євро більше, ніж попередня модель.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.