В iOS 17.1 Apple виправила критичні помилки: хто залишиться без оновлення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple випустила iOS 17.1: що змінилося. Компанія Apple випустила оновлення iOS 17.1, що містить нові функції та виправлення критичних помилок. Оновлення доступне для всіх iPhone, що підтримують iOS 17, а якщо бути точніше, то ваш пристрій має бути “молодшим” за iPhone XR.

Удосконалення AirDrop: оновлення забезпечує безперервну передачу контенту, навіть якщо ви виходите із зони дії мережі. Передача файлів більше не переривається.

Опції Smart StandBy: Якщо ви є власником iPhone 14 Pro, 14 Pro Max, 15 Pro або 15 Pro Max, ви отримаєте більше можливостей для управління вимкненням дисплея.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple Music: в обраному тепер можуть бути пісні, альбоми та плейлисти. Крім того, ви можете насолоджуватися обкладинками, які змінюють колір відповідно до “настрою” музики, і виявляти рекомендації пісень для своїх плейлистів.

Але справа не тільки у функціях. iOS 17.1 також містить низку важливих поліпшень і виправлень помилок, з якими ви можете докладніше ознайомитися в джерелі. Оновлення доступне для iPhone XR і новіших моделей, включно з iPhone SE (2-го і 3-го покоління).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.