П’ять альтернатив iPhone 15 Pro/15 Pro Max на Android

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max, безумовно, чудові смартфони – дуже потужні і швидкі, зі стильним дизайном, приголомшливими камерами і якісними дисплеями. Але є у них і недоліки. Не всім до душі закрита екосистема й обмеження iOS.

Чи є альтернативи дорогим iPhone на Android? Безумовно. Називаємо 5 найцікавіших.

1. Samsung Galaxy S23 Ultra

Топовий корейський Samsung Galaxy S23 Ultra – перше, що спадає на думку, коли шукаєш альтернативу iPhone 15 Pro Max на Android. Це стильний і дорогий смартфон на базі флагманського чипсета Snapdragon 8 Gen 2 з великим 6,8-дюймовим AMOLED-дисплеєм з високою роздільною здатністю 3088 на 1440 пікселів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, у Galaxy S23 Ultra чудовий набір камер, ззаду чотири датчики – на 200, 12, 10 і 10 Мп. Знімає смартфон дуже добре, не гірше, ніж найдорожчий iPhone. А ще його можна використовувати зі стилусом.

2. Xiaomi 13 Ultra

Альтернатива iPhone 15 Pro Max з Китаю. Флагманський Xiaomi 13 Ultra з 6,73-дюймовим екраном з феноменальною піковою яскравістю 2600 ніт виділяється на тлі конкурентів незвичайним дизайном з величезним блоком з камерами. Ззаду у смартфона чотири сенсори, всі 50-мегапіксельні.

Це один з найкращих камерофонів на ринку, який працює швидко і має високий рівень автономності.

3. Google Pixel 8 Pro

Свіжий Pixel – американець на чистому Android 14 без фірмових оболонок, в якому немає нічого зайвого. У нього чудовий 6,7-дюймовий екран з високою частотою оновлення 120 Гц, пікова яскравість 2400 ніт і дуже хороша камера на 50, 48 і 48 Мп (у популярному рейтингу камерофонів DxOMark пристрій займає 4 позицію).

Це гідна альтернатива iPhone 15 Pro Max з “екзотичним” чипом, створеним самою Google.

А ось альтернативу iPhone 15 Pro знайти складніше, оскільки за сучасними мірками це досить компактний смартфон. Але ми вивчили ринок і все-таки виявили два смартфони з флагманською начинкою і не лопати.

4. Google Pixel 8


Так, ще один Pixel у нашому топі альтернатив. Це “простий” 6,2-дюймовий Google Pixel 8. У нього всі ті ж переваги, що і у старшої моделі, тільки камери простіше, на 50 і 12 Мп.

Приємний момент – цінник значно нижчий, ніж у iPhone 15 Pro.

5. ASUS Zenfone 10


У флагмана Zenfone 10 на базі Snapdragon 8 Gen 2 5,92-дюймовий sAMOLED-дисплей з високою частотою оновлення 144 Гц. Смартфон легко поміщається навіть у невеликій жіночій долоні, має стильний вигляд, виготовлений з якісних матеріалів і майже невагомий (172 г).

Смартфон добре знімає на основну подвійну камеру з датчиками на 50 і 13 Мп і оснащений ємною для своїх розмірів батареєю на 4300 мА*год.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.