iPhone 15 Pro Max залишив позаду Samsung Galaxy S23 Ultra щодо зуму в камері

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явилися порівняння якості знімків на флагмани Apple і Samsung з використанням максимального оптичного зуму. Про це пише ixbt.

Раніше Apple пояснила, чому обмежила iPhone 15 Pro Max 5-кратним зумом і не зробила 10х, як у Galaxy S23 Ultra. Віцепрезидент компанії з розробки ПЗ зазначив, що телеоб’єктив нового айфона стабілізовано набагато краще, ніж у корейському флагмані, саме завдяки рівню зуму 5x.

Зарубіжні блогери вирішили перевірити ці пояснення, і були здивовані: iPhone 15 Pro Max справді залишає Galaxy S23 Ultra далеко позаду за деталізацією, контрастністю та кількістю світла на знімках із наближенням.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Це цілком логічно: телевік iPhone 15 Pro Max має діафрагму f/2,8, тоді як Galaxy S23 Ultra оснащений набагато “темнішою” лінзою з f/4,9.

Виходить, що головна фішка камер Samsung Galaxy була побита флагманом від Apple, незважаючи на те, що “паперові” характеристики зуму в айфона здаються менш виграшними.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.