Ілон Маск хоче зробити колишній Twitter платним для всіх

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В інтерв’ю з прем’єр-міністром Ізраїлю Біньяміна Нетаньяху глава компанії X (колишня Twitter) заявив, що однойменний сервіс більше не буде безкоштовною платформою. Так, те, чим зазвичай бравірували російськомовні користувачі, тепер ризикує перестати бути правдою, і ця соцмережа більше не буде безкоштовною.

На думку Маска, це єдиний спосіб боротьби з величезною армією ботів, який він може вигадати. Щиро кажучи, звучить логічно: для реєстрації ботів потрібно буде платити гроші.

Поки Ілон Маск не уточнив суму, але сказав, що вона буде невеликою. Що таке «невелика сума» для найбагатшої людини у світі, невідомо. Тут згадується анекдот, як якогось мільярдера запитали, скільки коштує зв’язка бананів, потім він відповів: «Доларів 150?».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також невідомо, коли саме запровадять цю передплату в X і чи вона якось працюватиме в нашій країні, де не діє Преміум-підписка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.