Apple “поховала” кілька MacBook Pro

SAN ANSELMO, CALIFORNIA - JUNE 27: In this photo illustration, the MacBook Pro logo is displayed on an Apple MacBook Pro laptop on June 27, 2019 in San Anselmo, California. Apple announced a recall of an estimated 432,000 15-inch MacBook Pro laptops due to concerns of overheating batteries that could catch fire. The recall is for 15-inch MacBook Pro laptops sold between September 2015 and February 2017. (Photo Illustration by Justin Sullivan/Getty Images)
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Повний список можна знайти в розділі “Отримання сервісного обслуговування продукту Apple після закінчення терміну гарантії” на сайті техногіганта.

Apple поповнила свій список вінтажних продуктів. До Vintage Products List потрапили 15-дюймовий MacBook Pro середини 2015 року випуску без сенсорної панелі. Разом із ним застарілими визнані MacBook Pro 2017 року з сенсорною панеллю Touch Bar. Про це повідомляє Macrumors.

Пристрій відноситься до категорії вінтажних через 5 років з моменту закінчення продажів. Ба більше, такі пристрої не підлягають ремонту в Apple Store та авторизованих сервісних центрах компанії. Обслуговування залежить від наявності запчастин.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.