Розкрито характеристики та функції портативної консолі Lenovo Legion Go

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Головний конкурент Steam Deck і ASUS ROG Ally на підході?

Тільки днями в мережі з’явилися перші зображення майбутньої портативної ігрової консолі Lenovo Legion Go, а тепер інсайдери злили ключові специфікації девайса.


Злиті в мережу зображення консолі демонструють деяку схожість з Nintendo Switch OLED. Зокрема, підставка на задній панелі схожа з реалізацією Nintendo, а знімні контролери, безсумнівно, схожі на Joy-Con.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ


За даними інсайдерів, Lenovo Legion Go отримає 8-дюймовий сенсорний екран, два аналогових стіки, хрестовину, кнопки ABXY, сенсорну панель, а також курки, тригери і пелюстки на задній панелі. Зверху розташовані стереодинаміки, кнопки регулювання гучності, порт USB-C і слот для карти microSD. Знизу вбудований ще один порт USB-C для зарядки.


Найімовірніше, гаджет отримає процесор AMD Ryzen Z1, який також використовується в ASUS ROG Ally.


Очікується, що Lenovo представить консоль Legion Go найближчим часом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.