В мережу потрапили нові деталі та характеристики Galaxy Z Fold 6

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Samsung готується представити Galaxy Z Flip 6 і Galaxy Z Fold 6 в найближчі місяці. У той час як Galaxy Z Flip 6 вже з’явився в базі даних Geekbench, Galaxy Z Fold 6 також був помічений там. Давайте більш детальніше.

Реклама

Galaxy Z Fold 6 з модельним номером SM-F956U з’явився в базі даних бенчмарку Geekbench 6.3.0. Літера “U” в номері моделі вказує на те, що цей варіант, швидше за все, призначений для ринку США. Пристрій набрав 1964 бали в одноядерному тесті і 6619 балів у багатоядерному тесті.

Згідно з даними Geekbench, Galaxy Z Fold 6 оснащений восьмиядерним процесором з кодовою назвою “pineapple”, конфігурацією 1+3+2+2 ядра та графічним процесором Adreno 750. Одне основне ядро працює на частоті 3,40 ГГц, а три продуктивних ядра – на частоті 3,15 ГГц, що свідчить про те, що майбутній фаблет буде оснащений процесором Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3.

Крім того, Galaxy Z Fold 6 був вказаний з 12 ГБ оперативної пам’яті і працює на Android 14. Окрім цих специфікацій, список не розкриває багато іншої інформації про пристрій. Однак попередні публікації на сайті сертифікації 3C підтвердили, що Galaxy Z Fold 6 підтримуватиме швидку зарядку потужністю 25 Вт.

Майбутній Galaxy Z Flip 6, навпаки, може мати 8 ГБ оперативної пам’яті, що… розчаровує.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоphonearena.com

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ