Samsung Galaxy M35 показали наживо (відео)

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Galaxy M35 з’явився на консолі Google Play лише кілька днів тому, а це означає, що його анонс неминучий. Однак перед тим, як це станеться, просочилося ще кілька важливих деталей про телефон, включаючи кілька 360-градусних відео, які показують доступний телефон Samsung з усіх боків.

Реклама

Завдяки Евану Блассу ми тепер знаємо, як виглядає Galaxy M35, і що телефон буде доступний щонайменше в трьох кольорах: синьому, блакитному та сірому. Також один з найнадійніших витоків у мобільному світі згадує, що Galaxy M35 живитиметься від величезного акумулятора на 6 000 мАг.

Дуже ємний акумулятор – це те, що об’єднує більшість телефонів серії Galaxy M, тому має сенс, щоб і Galaxy M35 дотримувався тієї ж схеми. Крім того, ми вже дізналися зі списку Google Play Console, що Galaxy M35 буде оснащений процесором Samsung Exynos 1380 в парі з 6 ГБ оперативної пам’яті.

Крім того, телефон буде працювати під управлінням Android 14 прямо з коробки і матиме потрійну камеру. Жодних подробиць про дисплей телефону ще не з’явилося, але поширені GIF-файли підтверджують дещо інший дизайн перфорації у порівнянні з моделлю Galaxy M34.

Загальне відчуття таке, що Galaxy M35 трохи стильніший за попередню модель, але телефон залишився таким же товстим. Поки що не повідомляється, коли саме відбудеться анонс, але це має статися вже незабаром.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ