Названо найбільш продаваний смартфон з OLED-екраном у 2023 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Аналітична компанія Display Supply Chain Consultants склала цікаву статистику продажів флагманських смартфонів у другому кварталі 2023 року. До вибірки увійшли тільки пристрої з OLED-дисплеями – за перше місце передбачувано поборолися гаджети Apple і Samsung, але ось лідерами виявилися не найбільш просунуті апарати.

Згідно з джерелом, що посилається на статистику відвантажень, найбільш продаваним смартфоном за вказаний період стала базова модель iPhone 14 з часткою виручки 15,3%. На другій сходинці розмістився позаторішній iPhone 13 (11,1%), який випередив iPhone 14 Pro Max (10,7%) і iPhone 14 Pro (9,2%).


Аналітики зазначили, що другий квартал 2023 року виявився на 4% прибутковішим за попередній – у середньому поставки OLED-дисплеїв зросли на 1%. Лідируючі позиції посіла Apple з часткою ринку в 32%, завдяки високим продажам деяких моделей iPhone. Компанія Samsung (23%) у списку найбільш продаваних смартфонів з OLED-панелями вже другий квартал поспіль представлена тільки моделлю Galaxy S23 Ultra.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що в останньому кварталі поточного року ринкова частка iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max виявиться найвищою, оскільки покупці оцінять їхню функціональність, попри збільшену ціну.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.