Чому Україна одна з найкращих за якістю кабельного інтернету

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для тих, хто подорожує світом, не секрет, що в Україні інтернет кращий, ніж у США або країнах Європи. Як за швидкістю, так і за якістю – особисто я навіть не пам’ятаю, коли мій провайдер мав якісь проблеми. Чому ж так?

Причина криється в тому, що в нашу країну через суворі 90-ті інтернет прийшов пізніше, ніж в інші країни. Наприклад, телефонну станцію в сусідньому районі навіть не стали модернізувати під ADSL – відразу підключили будинок оптикою. А ось у США досі є ADSL провайдери, а в невеликих містах є навіть комутований доступ до мережі (dial-up). Також у країнах Європи та США користується популярністю доступ у мережу через коаксіальний антенний кабель – якість зв’язку там не дуже хороша. Ну і, звичайно ж, вартість доступу в мережу в нас порівняно з іншими країнами дуже низька.

На жаль, а за якістю мобільної мережі ми поки що будемо на 4G, тоді як великі міста США і Європи запускають дедалі більше базових станцій 5G. За фактом, у багато міст США і Європи так і не зайде кабельний інтернет – його змінить 5G.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.