TikTok перетворюється на Twitter і Threads

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробники TikTok вирішили, що користувачам недостатньо відео та фото для самовираження, тому вони додали можливість публікації текстових повідомлень. Схоже, що у X (а в минулому – Twitter) Ілона Маска і Threads Марка Цукерберга з’явився несподіваний конкурент.

За задумом розробників TikTok, можливість публікації текстових повідомлень дасть людям новий спосіб ділитися своїми ідеями і демонструвати творчість. В офіційному прес-релізі йдеться, що раніше творцям контенту доводилося висловлювати свої думки в описах до відео, коментарях і текстових вставках на роликах.

У TikTok вирішили, що звичайні текстові повідомлення – занадто нудно. Тому до них можна буде додавати різні фони, ефекти, стікери, звуки, геолокацію та інше, що повинно зробити пости такими ж динамічними та інтерактивними, як і відео або фото. Для текстових повідомлень буде доступна і функція “Дует”, що дає змогу публікувати їх від імені двох авторів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.