Ентузіасти розкрили новий вид реклами в Telegram

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Уже зовсім скоро в Telegram з’явиться нова функція – Stories. Ентузіасти, вивчаючи вихідний код і дані платформи перекладів, виявили, що в рамках цієї функції може з’явитися новий формат реклами.

Рекламні “історії” міститимуть картинки, текст і посилання, які можуть вести на зовнішні ресурси. Для аналітики буде додано можливості відстеження переходів за рекламними посиланнями.

Також виявлено різні ліміти і функції, які можуть бути доступні для різних категорій користувачів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Premium-передплатникам, найімовірніше, буде надано ширші можливості, такі як довші підписи до історій і регулювання часу доступності.

Звичайні користувачі, ймовірно, будуть обмежені в кількості публікованих історій і отримають функцію скарги на історії.

Крім того, користувачі отримають різні можливості в управлінні історіями: відмічати людей, архівувати історії, вимикати сповіщення для них, обирати, які історії відображати в профілі, а також обмежувати доступність скачування, скріншотів і запису екрана для перегляду історій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.