Компанія покращила MacBook Air, але навіть не розповіла про це на WWDC 2023

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На початку червня Apple представила 15-дюймову версію MacBook Air.

Як виявилось, разом із цим компанія також оновила і 13-дюймову модель. При цьому якихось окремих великих анонсів із цієї нагоди зроблено не було.

Однією зі змін стало впровадження новішої версії Bluetooth 5.3. Цей апдейт принесе низку переваг для користувачів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Bluetooth 5.3 пропонує більш швидке та стабільне з’єднання з пристроями, що підтримують цю технологію. Тепер користувачі MacBook Air можуть насолоджуватися більш надійним підключенням до бездротових аксесуарів, таких як навушники, клавіатури та миші.

Крім того, нова версія Bluetooth є більш енергоефективною, що означає, що ноутбук зможе працювати довше без підзарядки. Це особливо корисно для тих, хто часто використовує свій MacBook Air у дорозі або поза домом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.