Представлено Nokia G42 5G: дисплей 90 Гц і дизайн QuickFix

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сімейство смартфонів Nokia поповнилося новою моделлю середнього цінового сегмента під назвою Nokia G42 5G. Апарат отримав “розігнаний” дисплей, 50-мегапіксельну камеру і ємний акумулятор, а також дизайн QuickFix, що спрощує заміну різних компонентів під час ремонту.

Смартфон оснащений 6,65-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 1612×720 пікселів, частотою оновлення 90 Гц, піковою яскравістю 560 кд/м² і захисним склом Corning Gorilla Glass 3. За його продуктивність відповідає процесор Qualcomm Snapdragon 480+, що працює за підтримки 4 або 6 ГБ оперативної пам’яті і накопичувача на 128 ГБ з можливістю розширення картою microSD.

До складу тильного блоку камер новинки входять 50-мегапіксельний основний сенсор, а також датчик глибини і макромодуль (2 Мп кожен). Для селфі та відеодзвінків передбачена 8-мегапіксельна фронталка, що розмістилася в області краплеподібного вирізу на екрані.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ємність акумулятора смартфона з підтримкою 20-ватної зарядки становить 5000 мАг. Доповнюють список характеристик бічний сканер відбитків пальців і 3,5-мм роз’єм для навушників. Працює новинка під управлінням ОС Android 13. Nokia G42 5G у сірому і лавандовому кольорі корпусу надійшов у продаж у Данії за ціною $293, про появу новинки в інших регіонах поки не оголошено.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.