Додатків в App Store стало менше

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кількість додатків в App Store скоротилося вперше за всю історію існування онлайн-магазину. Відповідними даними поділилася аналітична компанія Appfigures.

Як повідомляється в звіті експертів, якщо на початку 2017 року App Store було 2,2 мільйона додатків, то до грудня цей показник скоротився на 100 000 програм до 2,1 мільйона. Якщо раніше кількість iOS-додатків росло в середньому на 300-400 тисяч, з минулого року зростання змінилося падінням.

Аналітики пояснюють дану ситуацію відразу декількома факторами. По-перше, починаючи з iOS 11 Apple припинила підтримку 32-бітних додатків. Крім цього, компанія посилила модерацію додатків, які потрапляють в App Store, а також почала періодично влаштовувати «чистки», позбавляючи магазин від шахрайських програм та шкідливих програм.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Схоже, Apple перестала гнатися за кількістю і зробила наголос на якість додатків . Що стосується Google Play , за цей же час кількість програм в даному магазині зросла аж на 30%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОappleinsider.ru

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.