Підтримувані пристрої Xiaomi отримають оновлення до MIUI 14 вже 26 лютого

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наприкінці січня компанія Xiaomi представила версію своєї оболонки MIUI 14 на кількох моделях смартфонів, а власникам інших підтримуваних апаратів залишалося тільки чекати. Наразі компанія офіційно назвала дату випуску MIUI 14 на більшості своїх пристроїв.

В офіційному обліковому записі MIUI у Твіттері повідомляється, що реліз заплановано на 26 лютого. Цьому буде присвячено онлайн-захід і тоді будуть анонсовані міжнародні версії смартфонів серії Xiaomi 13.

Xiaomi продовжує рекламувати оптимізацію продуктивності в MIUI 14. Програмне забезпечення називається більш легким та плавним.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім внутрішніх покращень, MIUI 14 отримує оновлений зовнішній вигляд з додаванням суперіконок, зміною дизайну повідомлень та годин. Існують зміни і в галереї, де застосовується алгоритм на основі ІІ для автоматичного розпізнавання текстів на зображеннях. Ще Xiaomi посилює безпеку та конфіденційність за допомогою засобу перевірки шахрайства та шкідливого коду у дзвінках та СМС, повідомляє Nextpit .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.