Портал Gizchina склав топ-5 найкращих смартфонів вартістю до 150 доларів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Мережі з’явився Топ-5 найкращих смартфонів вартістю до $150, що у перекладі на валюту становить приблизно 5500 грн. Рейтинг склали спеціалісти порталу Gizchina.

Лідером списку виявився Redmi 12C з 4 Гбайт оперативної та 64 Гбайт вбудованої пам’яті. В основі апарату лежить чіп MediaTek Helio G85. Смартфон укомплектований екраном HD+ на 6,71 дюйма та основною камерою з датчиками на 50 та 2 Мп. Модель отримала акумулятор на 5000 мАг. На тильній стороні є дактилоскопічний сканер. Є аудіороз’єм на 3,5 мм.

Друге місце дісталося смартфону Moto G31. В основі пристрою лежить восьмиядерний чіпсет MediaTek Helio G85. Ця модель має аналогічні з лідером списку показники пам’яті. Апарат укомплектований HD-дисплеєм діагоналлю 6,4 дюйми. Живить пристрій батарея на 5000 мАг. Основна камера смартфона оснащена модулями на 50 та 2 Мп. Є ультраширококутний детектор на 8 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Третє місце зайняв OnePlus Nord N20 SE із процесором Helio G35. Пристрій отримав 4 Гбайт ОЗП та 64 Гбайт ПЗП. Він оснащений дисплеєм IPS з роздільною здатністю HD+ на 6,56 дюймів. Основна камера отримала датчик на 50 Мп та портретний модуль на 2 Мп. Живить апарат батарея на 5000 мАг. Четвертий рядок дістався Samsung Galaxy A04e. Замикає рейтинг Blackview BV5200 Pro.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.