Головна Новини України та Світу У Vodafone пояснили підвищення цін на тарифи до 170 гривень

У Vodafone пояснили підвищення цін на тарифи до 170 гривень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мобільній компанії Vodafone Ukraine пояснили, чому підвищують ціни на тарифи.

Про це повідомила прес-служба компанії у відповідь на запитання клієнта під постом у Фейсбук.

“Прийшло смс: “З 10.02.23 вартість вашого тарифу буде 170 грн/міс.” Коли немає світла – немає зв’язку, а це відсотків 30-50 часу. Так з якого…я ви підіймаєте ціни???”, – поскаржився чоловік.

У відповідь на це в компанії повідомили, що вкладають величезні суми, щоб швидко повертати зв’язок на території, що звільнилися, і ремонтувати мережу в регіонах бойових дій.

“І теж не перестаємо будувати нові базові станції по всій Україні, щоб розширювати покриття, збільшувати швидкість доступу. Особливу увагу приділяємо підвищенню стійкості мережі в умовах відключення електроживлення – закуповуємо нові батареї та генератори, збільшуємо ємність мережі та кількість доступних послуг у пакеті”, – йдеться у повідомленні.

Крім того, у Vodafone наголосили, що зараз спрямовують усі свої зусилля на те, щоб підтримувати зв’язок по всій Україні.

“І дуже вдячні вам за те, що ви разом із нами у цей непростий час”, – додали в компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: