Скільки комп’ютерів у світі ніколи не оновляться до Windows 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фахівці аналітичної компанії Lansweeper опублікували звіт, в якому вказали, скільки комп’ютерів працює під керуванням Windows 11, і скільки пристроїв ніколи не оновляться до цієї версії операційної системи.

Згідно з інформацією, під Windows 11 працюють лише 2,61% комп’ютерів у всьому світі, а 43% ніколи не оновляться до неї через невідповідність технічним вимогам. Усього було вивчено 60 млн комп’ютерів у всьому світі.

Також з’ясувалося, що технічна відповідність комп’ютерів системі представлена ​​вроздріб. З вивчених 93% комп’ютерів відповідають Windows 11 у частині оперативної пам’яті, причому відповідають лише мінімальним вимогам, 58% машин мають відповідний процесор, але все інше не підходить, у 65% – відповідний криптографічний модуль TPM.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.