Флагманський смартфон LG G7 Neo з «монобровою» показали на відео

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

На виставці MWC 2018 компанія LG представила лише злегка оновлену версію LG V30 . Але ось флагманський смартфон LG G7 (або як він там буде називатися) вона так і не показала, але смартфон все ж був на MWC. Про це повідомило ізраїльське видання, журналісту якого вдалося навіть провести деякий час з пристроєм.

Реклама

Що відомо

Новинка має 6-дюймовий OLED дисплей з роздільною здатністю 3120 × 1440 пікселів і співвідношенням сторін 19.5: 9. Таке незвичайне співвідношення через виріз у верхній частині екрану. Але дивно те, що на зображенні «моноброву» не видно, а ось на відео вона є. Можливо, LG зробить так, щоб в налаштуваннях можна було її «прибрати». Наприклад як це відбувається при перегляді відео на iPhone X, Essential PH-1 або Asus ZenFone 5 .

На задній панелі LG G7 Neo видніються два модуля камери. Обидва на 16 Мп, але перший з діафрагмою f / 1.6 і OIS, а другий – ширококутний з f / 1.9. Під камерою розмістили сканер відбитків пальців, з кнопкою харчування. Це не дивно, адже така «фішка» у флагмани LG ще з G2.

Кажуть, що смартфон працює на Snapdragon 845. У нього 4 ГБ оперативної пам’яті і 64 ГБ вбудованої. Також буде версія на 6 ГБ ОЗП і 128 ГБ ОЗП. За автономність пристрою відповідає батарея на 3000 мАч. У новинці також присутня система BoomBox Audio ™ і DTS-X.

Коли чекати

Згідно Евану Бласс (Evan Blass), можливо LG відмовилася від G7 Neo, на користь смартфона з кодовою назвою ” Judy ” . Новинку представлять в другому кварталі 2018 року.

Джерело: Ynet

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ