Galaxy S9 має більш міцний корпус, ніж Galaxy S8

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Новий Galaxy S9 виявився міцнішим, ніж його попередник, з’ясували журналісти SamMobile . Корпус флагманського смартфона актуального покоління виконаний з більш товстого скла і високоміцного алюмінію серії AL7003, тобто він в меншій мірі піддається деформації від ударів і падінь.

Реклама

Поряд з новими матеріалами, використовуваними при виробництві корпусу Galaxy S9, металевий кант по периметру смартфона був збільшений в порівнянні з Galaxy S8 на 0,2 мм. Це, в свою чергу, також сприяє більшій стійкості скляних панелей, що прикривають фронтальну і тильну частини «дев’ятки», до пошкоджень.

Зміни в конструкції Galaxy S9 і S9 + привели до збільшення товщини смартфонів на 0,4 і 0,5 мм відповідно. Навряд чи такі зміни будуть сильно кидатися в очі, але зате дозволять скоротити ймовірність пошкодження смартфонів при падіннях. Оцінити міцність «дев’яток» в реальних умовах нам тільки належить.

Раніше подібним чином вчинила Apple, всі iPhone 2018 модельного року корпуси з високоміцного скла. За словами представників компанії, в його складі присутні металеві частинки, що в значній мірі сприяють збереженню смартфонів при мимовільному падінні на тверді поверхні.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ